Zomerzinnen: 6 boeken die nu al naar je tuin lonken

Wat ik deze zomer lees? Naast de wolken? Zo achteroverliggend met een cucumber gin fizz in die bijna aangekochte woning met tuin. Aah. Doe maar het volgende:
9781847942104
1. Unsafe Thinking – Jonah Sachs

Een boekje vol kleine verhalen met grote impact. Van de verfrissende aanpak van GiveDirectly (“The best way to help a man is to just give him money.”) tot de cognitieve trucs van Kahneman.

2. Hoe ouder, hoe gekker – Carl Honoréoldcrazy

Geef het maar toe. Het sluimert ook in jouw hoofd. Ouder worden, hoe omarm je dat? Carl Honoré gaat op zoek naar mensen die hun ouderdom slim beleven.

3. Becoming – Michelle Obama

michelle-obama-1Een iconisch levensverhaal. Het kan niet ontbreken in je zomerstapeltje. Laat je meenemen van de South Side van Chicago naar het Witte Huis. Door deze leading lady.

4. The Rules Do Not Apply – Ariel Levy

U vraagt een stevige brok f(r)ictie? In een dun boekje? Wij draaien. Ariel Levy snijdt in op het perfecte plaatje (partner, lover, adventurous career and the happy family). shinrin-yoku-qing-li

5. Shinrin-Yoku – Dr. Qing Li

Over de voordelen van bosbaden, blogde ik al eens. Nu lees ik me graag verder in. Al was het maar om mensen te imponeren tijdens de wandelingen in Wortel, onze nieuwe thuisbasis vanaf september.

6. The 500 Hidden Secrets Of Copenhagen – Austin Sailsbury

Reizen doe je in je hoofd. Zeker als je net een huis gekocht hebt én je Dirk De Wachter mag geloven. Daarom lees ik me eens een reisboek. En beluister ik deze podcast:

https://radio1.be/dirk-de-wachter-ik-pleit-voor-bongobonnen-om-thuis-de-tuin-te-gaan-zitten

dirk_de_wachter

Veel plezier in jullie tuin. 

Geert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s