Workshops

Ook in 2021 kan u zich – én die collega die het echt nodig heeft – inschrijven voor volgende twee workshops.

A) Presenteren met impact: 10 tips + opname

In deze workshop starten we met 10 tips om beter te presenteren. Op basis van het boek ‘Presenteren met impact: van intro tot applaus’. En aangevuld met goede en slechte voorbeelden.

Schermafbeelding 2015-12-09 om 19.08.39Deelnemers presenteren in het tweede deel een vijftal minuten voor camera en krijgen feedback van deelnemers én docent. Nadien krijgt iedereen presentatie + individuele feedback mee. Zodat je zelf leert van je lichaamstaal, ritme, toon, … .

presenterenmetimpactvpEnorm leerrijk. Veel rendement. Erg positieve resultaten voor o.m. Boondoggle University, ACC – The Brainery, Carglass, Sony Music, … . Alle apparatuur en follow-up inbegrepen in de prijs.

Maximaal 12 deelnemers – tijd: 3 uur

De workshop vindt plaats bij jou op kantoor of in een fijne werkplek, bijvoorbeeld bij DOTS coworking. De weg naar DOTS vind je hier.

Interesse? Bel me (0498/539183) of skype me (geert_vdeijnden).

B) Overtuigend schrijven voor beginners

Van advertentie over Facebookposts tot beter geschreven mails. Inschrijven? Op eenvoudig verzoek via geert@raadbijwoord.be.

+7 schrijftips die altijd werken

cropped-writers-block-1.jpg
In deze interactieve workshop krijg je meer dan 7 heldere schrijftips. Technieken die altijd werken. Om je tekst net dat beetje pit en slagkracht te geven. Zodat de klant duidelijk weet waarop. En waaraf. Als deelnemer oefen je meteen op bestaande teksten. En haal je de eindredacteur in je boven. Een workshop, voor tekst met rendement.

Wanneer?

 • 2 of 3 uur workshop: op locatie én op maat (ook eigen teksten)
 • interactieve workshop met best cases uit praktijk
 • gratis follow-up (via e-mail en telefoon) bij vragen

Waar?

De workshop vindt plaats bij jou op kantoor of in een fijne werkplek, bijvoorbeeld bij DOTS coworking. De weg naar DOTS vind je hier.

Interesse?

Meer info bij Geert Van den Eijnden op geert@raadbijwoord.be of +32 498 53 91 83.

 ————————————————–

GVDE-1_gespiegeldNog vragen? Graag workshop op maat? Bel me (0498539183) of trek aan mijn oor als je in Mechelen of Wortel 🥕 bent. Auw!

Geert Van den Eijnden is docent en copywriter. Hij schreef het boek ‘Presenteren met impact’ met Kaat Jansen én geeft training over schrijftips en presentatietechnieken. Geert werkt nu 12 jaar als docent bij Thomas More. En doet dat met plezier. En met slechte grapjes. Dat ook.

8 gedachtes over “Workshops

 1. Dag Geert,
  Staat er ook een workshop copywriting (teksten voor magazines en interviews) op de planning?
  Vriendelijke Groeten

 2. Dag Isabelle, verdorie dat is lang geleden. Hoe is het? Dat kan zeker. Ervaring bij Story, De Standaard en met bedrijfsmagazines. Misschien best eens even bellen: 0498/539183.

  Geert

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s