Sales & Nudging: Hoe zorg je voor een klik met je klant?

De vraag van 1 miljoen. Of bij de meeste sales van nog meer. Hoe zorg je voor een klik met een potentiële klant? 🤔

En zijn er manieren om hun gedrag positief te beïnvloeden en je succesratio te verhogen?


De kick van de klik

Als je verkoopt, ken je het gevoel: de kick van de klik. 🎊 Een nieuwe klant waarmee het matcht. Een offerte. En een go! Heerlijk.

Of eentje waarmee je moeilijk start, maar die je toch helemaal aan je kant krijgt. Met het juiste advies, een prikkelend tegendenken of gewoon oerbetrouwbare service.

Hoe emoties je sturen

Slimme denkers als Daniel Kahneman, Lisa Feldmann Barrett en Robert Cialdini tonen ons de weg van het brein, je emotie en de beïnvloeding. En hoe kleine interventies of ‘nudges’ gewenst gedrag kunnen stimuleren.

In mijn nieuwe workshop ‘Sales & Nudging’ neem ik je graag stapsgewijs mee langs hun onvermijdelijke inzichten. Praktisch en toegepast op jouw sales-omgeving. Want context blijft king. 🤴

Dit zal niet eindigen…’

Tijdens de sessie leer je een betekenis van het Japanse ‘Sumimasen’, het belang van ‘random acts of kindness’ op bijvoorbeeld LinkedIn en kan je – op eigen risico – polsen naar het verhaal van de Taliban en 4 viagra’s.

We nemen je mee langs spiegelneuronen, het halo-effect 😇 en waarom je ook best complimenten geeft achter iemands rug. We zoomen in op de kracht van gedeelde ervaringen, slimme framing én een goed geplaatst rijm.

Sales-scan met oplossingen

Dat alles in een workshop op maat, met scan van je sales-aanpak nu. Boek hem nu via 0498539183.

Geert

Ps: Laat ik tot slot mijn hoed afnemen voor mensen die in sales werken. 🎩 Als een boei in veelal woelig water veren ze steeds op na de zoveelste nee. Machtige veerkracht! 🌊🏄‍♂️👏

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s